Tilburg Trappers, nieuwjaarsconcerten & meer: 5x de leukste uittips van Tilburg dit weekend!

Het eerste weekend na de kerstvakantie staat voor de deur. Zoals altijd staan er weer veel leuke uitjes en activiteiten in Tilburg op het programma. Zo zijn er nieuwjaarsconcerten, een wedstrijd van Tilburg Trappers en nog veel meer! Nog geen plannen voor het weekend gemaakt? Lees dan vooral snel verder voor de leukste uitjes van dit weekend!

#1: Dansvoorstelling Dummies (8+)

Aanstaande vrijdag kun je naar Theater De Nieuwe Vorst om de dansvoorstelling Dummies te bezoeken. Dummies is een toegankelijke en grappige dansvoorstelling waar twee ‘Dummies’ de klungeligheid van onze doe-het-zelf-maatschappij laten zien. Want ons sociaal leven zit vol ongeschreven regels: in de rij staan als je wacht, trakteren als je jarig bent, gezondheid zeggen als iemand niest en nog veel meer van die gekke gewoontes. De voorstelling is voor veel mensen herkenbaar en brengt hun bizarre gewoontes op een humoristische manier in beeld.

#2: Tilburg Trappers – Rostock Piranhas

Tilburg Trappers neemt het vrijdag 13 januari op tegen de nummer veertien van de Oberliga Nord. Een wedstrijd van Tilburg Trappers bezoeken, is altijd garantie op spektakel. Een ijshockeywedstrijd bijwonen is al een hele ervaring op zichzelf, maar er is ook veel te doen rondom een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers. Zo kun je een drankje doen in de biergarten, is er een Schrobbelèr bar en kun je genieten van lekkere braadworsten. Het belooft een doelpuntrijke avond te worden tegen de nummer een-na-laatst. Er zijn nog kaartjes beschikbaar!

#3: Nieuwjaarsconcert Tjeerd Top & Kamerata Zuid

Vrijdagavond kun je genieten van een nieuwjaarsconcert van Tjeerd Top & Kamerata Zuid onder leiding van dirigent Etienne Siebens. Tjeerd is, naast liefhebber van klassieke muziek, ook groot liefhebber van rockmuziek. Tjeerd brengt deze twee muziekgenres bij elkaar tijdens het nieuwjaarsconcert. Verwacht diverse muziekstukken van Vivaldi tot Metallica en alles wat daartussenin zit.

#4: Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie Orpheus

Kun je niet genoeg krijgen van nieuwjaarsconcerten? Op zondagmiddag 15 januari geeft Koninklijke Harmonie Orpheus een nieuwjaarsconcert in Wijkcentrum Heyhoef. De afgelopen edities bleken een succes te zijn en daarom komt het orkest voor het eerst naar de Reeshof. Onder leiding van dirigent Hardy Mertens presenteert het orkest een variërend programma. Laat jezelf meenemen op een muzikale wereldreis.

#5: Pianoconcert van Zhora Sargsyan

Op 15 januari 2023 is de Armeen Zhora Sargsyan te zien in Het Cenakel. Deze ervaren pianist heeft al veel landen mogen zien met zijn concerten. Zo speelde hij op festivals in Duitsland, Oostenrijk, Italië en veel meer. Zhora staat bekend als een pianist die zelfs een lege zaal kan vullen met zijn piano. Er zijn nog kaarten voor het concert beschikbaar!

Meer leuke uittips

Onze uit-agenda staat weer bomvol! Ben je benieuwd wat er dit weekend nog meer te doen is? Check dan vooral onze uit-agenda voor feestjes, concerten en veel meer. Alvast een fijn weekend!