Tilburg University Summer School 2014

Tilburg University biedt dit jaar voor de zesde keer zomercursussen aan. De thema cursussen maken een steeds groter aandeel uit van het aanbod, studenten kunnen kiezen uit verschillende gebieden zoals: business, economie & recht, management & organisatie, psychologie, filosofie en sport. Ook zijn er nog steeds de vertrouwde talencursussen als Engels, Nederlands voor buitenlanders, Chinees en Spaans. De cursussen zijn bedoeld voor aankomende studenten en andere belangstellenden.

Naast de cursussen kunnen de studenten van de Tilburg University Summer School onder het motto ‘Serious Fun’ deelnemen aan een uitgebreid activiteitenprogramma met onder meer sport, een pub quiz en excursies. Met meer dan 300 deelnemers die 50 landen vertegenwoordigen heeft de Summer School een internationale sfeer en worden er nieuwe vriendschappen gesloten.

Met de Tilburg University Summer School wil de universiteit studenten uit binnen- en buitenland een extra mogelijkheid geven om in een internationale omgeving te studeren en hun blik te verbreden.

Meer weten? Bezoek de website.