Tilburg wint Nationale Citymarketing Trofee

Stichting Marketing Tilburg heeft de Nationale Citymarketing Trofee 2023 (NCT) van Stichting Netwerk Citymarketing Nederland gewonnen in de categorie ‘Gemeenten > 100.000 inwoners’. Hiermee is Stichting Marketing Tilburg de beste citymarketingorganisatie van het land in deze categorie. Lees verder.

Sinds 2010 wordt de Nationale Citymarketing Trofee uitgereikt aan de beste citymarketingorganisatie van Nederland. Dit jaar werd de winnaar benoemd tijdens het Nationale Citymarketing Congres in Hanzestad Kampen. In de categorie ‘Gemeenten > 100.000 inwoners’ waren Den Haag, Deventer, Almere en Tilburg genomineerd. Tilburg pakte de winst en nam de trofee mee naar huis.

Stichting Marketing Tilburg voert sinds 8 jaar citymarketing voor gemeente Tilburg. De jury van Stichting Netwerk Citymarketing Nederland ziet dat in Tilburg focus wordt gelegd op het door Stichting Marketing Tilburg uitgedrukte DNA van de stad: Sociaal x Experimenteel = Creatie. Ook waardeert de jury dat de Tilburgse citymarketing wordt gecombineerd met placemaking én dat Stichting Marketing Tilburg zich ontwikkelt tot merkregisseur van de stad, wat bijvoorbeeld naar voren komt bij visieontwikkelingen als Spoorzone Tilburg, het Museumkwartier en het Stadsforum.

Over Stichting Marketing Tilburg

Stichting Marketing Tilburg heeft de prachtige rol om Tilburg te positioneren, zowel nationaal als internationaal. Met gespecialiseerde topmarketeers, een enorm netwerk, wonend en verblijvend in de stad staat de stichting aan de basis van het merk Tilburg. Stichting Marketing Tilburg kent en werkt met de visies en agenda’s van partners uit de stad en verbindt deze met elkaar om zo samen de stad nog beter te positioneren en over de bühne te brengen. Want Tilburg is de stad waar het normaal is dat gewone mensen samen buitengewone dingen creëren.