Tilburg Zingt uitgesteld naar een later moment dit jaar

tilburg zingt 2020

Helaas, meeblèren moeten we voorlopig toch nog even in eigen huis of tuin doen. Want door de maatregelen rondom het coronavirus, kan ook Tilburg Zingt 2020 op Koningsnacht dit jaar niet doorgaan. De organisatie is druk aan het nadenken over een nieuwe datum, indien mogelijk nog dit jaar.

Alle evenementen zijn tot 1 juni dit jaar verboden en daarom wordt dus ook Tilburg Zingt afgelast. Het evenement aan de Schouwburgring ontvangt jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers en zou dit jaar voor de zeventiende keer worden georganiseerd. In hoeverre het dit jaar mogelijk is en in welke omvang, is nog niet duidelijk. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de regelgeving.

Tilburg Zingt 2020 later dit jaar vieren

De organisatie deelt het volgende op Facebook: “Een afgelasting van Tilburg Zingt voor Koningsnacht 2020 is onvermijdelijk, maar dan vieren we dit mooie feest toch ergens later in het jaar? De organisatie is inmiddels druk bezig met het vinden van een nieuwe datum, zodat de traditie van Tilburg Zingt ook in 2020 haar doorgang vindt!” Bekijk het volledige bericht op de pagina zelf.