Tilburg zoekt een nieuwe nachtburgemeester

nachtburgemeester

Wie wordt de nieuwe nachtburgemeester van Tilburg? Dat is waar het om draait in de zoektocht naar iemand die het ambt voor twee jaar wil vervullen.

De laatste nachtburgemeester van Tilburg was Harrie Verkerk, die als nachtburgeNEESter beloofde om niets te doen. En aan die belofte heeft hij zich gehouden. Nu zijn ambtsperiode erop zit, gaan Omroep Tilburg en Zeus Hoenderop, zelf voormalig nachtburgemeester, op zoek naar iemand die JA! zegt tegen de functie van Nachtburgemeester van Tilburg.

Nachtburgemeester Tilburg

De nieuwe nachtburgemeester is, volgens de vacature op de website, een promotor van het Tilburgse nachtleven, een ondernemer en verbinder en hij of zij draagt de cultuur een warm hart toe. Iedereen die bereid is om de functie van Nachtburgemeester van Tilburg voor twee jaar in te vullen, kan tot 21 juni 2018 solliciteren door een video van maximaal één minuut op te nemen waarin degene vertelt waarom hij of zij de nieuwe nachtburgemeester moet worden. Die video kan vervolgens gemaild worden naar solliciteren@nachtburgemeestervantilburg.nl

De video’s komen vervolgens op het YouTube-kanaal van Omroep Tilburg en de vijf kandidaten met de best bekeken video gaan door naar de finale waar jury en publiek de nieuwe Nachtburgemeester van Tilburg zullen kiezen.