Nieuws

Tilburgse Roel in de top 5 beste personal trainer van Nederland
Let op! Dit artikel is al 1363 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburger in de top 5 beste personal trainers van Nederland

De Tilburgse personal trainer Roel van Buggenum behoort tot de vijf beste personal trainers van Nederland. Daarnaast maakt hij kans op de titel ‘Beste Personal Trainer van Nederland’ tijdens de Dutch Fitness Award 2017 op 21 mei. Dit heeft de organisatie afgelopen weekend bekend gemaakt.

Een kroon op zijn werk

“Je komt alleen in aanmerking voor een award als je wordt genomineerd door klanten of andere mensen met wie je samenwerkt. Dat ik tot de beste vijf trainers van Nederland behoor, is onwijs tof. Daar doe je het voor. Ik kijk nu al uit naar de uitreiking van de award show,” aldus Van Buggenum over de bekendmaking tijdens de Dutch Fitness Awards op 21 mei.

Sporten met een personal trainer

Sporten met een eigen trainer wordt steeds populairder in Nederland. Source Personal Training, de sportschool van Van Buggenum in de binnenstad van Tilburg, plukt de vruchten van die groeiende interesse in een personal trainer. Van Buggenum: “Het gaat inderdaad goed. Bij Source Personal Training leveren we uitsluitend maatwerk op de vier pijlers van een leefstijlverandering: Training, Voeding, Mindset en Herstel. Als deze vier pijlers in balans zijn met elkaar creëer je maximaal resultaat. Het lastige is echter dat de vier pijlers er voor iedere klant anders uitzien. Ieder mens is immers anders. Daarom nemen we onze klanten mee op ontdekkingsreis naar de beste versie van zichzelf. Wij zorgen ervoor dat ze precies gaan doen wat ze moeten doen om hun doel te realiseren: een gezond en fit lichaam.”

Reageer op dit bericht