Tilburger Michael helpt bedrijven naar online verkoopsucces: ‘Met eerlijkheid kom je in e-commerce het verst!’

not false

Wie een beetje thuis is in e-commerce, weet dat je alle kanten op kunt. Van zelf knutselen met online tools tot alles uitbesteden aan een agency. Waar doe je goed aan? Tilburger Michael van de Rijt heeft ruim 12 jaar ervaring in e-commerce en helpt met Not False bedrijven naar online verkoopsucces.

Meer dan een webshop

Volgens Michael gaat e-commerce veel verder dan alleen een webshop: “Het is niet alleen de winkel zelf. Achter de schermen heb je ook te maken met andere processen die je kunt automatiseren. Van logistiek en magazijnvoorraden tot de administratie.” Die processen slim inrichten, kan bedrijven veel tijd en geld besparen, vindt Michael: “Met Not False bouwen we koppelingen op maat om je hele e-commerce soepel te laten draaien.”

Klein beginnen, groot groeien

Logisch dus, om daar zo snel mogelijk mee te beginnen. Maar veel e-commerce bedrijven lopen daardoor te hard van stapel. Zonde, vindt Michael: “Want daardoor maken ze vaak te snel verkeerde keuzes waar ze achteraf spijt van krijgen. Ik geloof in het principe: klein beginnen, groot groeien. Zorg eerst voor een stevig fundament waar je op kunt bouwen. Dat maakt elke groeifase daarna makkelijker. Wij bouwen een solide basis met Shopware: ultiem schaalbaar, snel en veilig.

Not False = true

Michael is van origine ontwikkelaar en weet daarom precies waar een ijzersterke e-commerce-oplossing technisch aan moet voldoen. Zijn bedrijfsnaam is dan ook een typisch developers dingetje: “Je hebt eentjes en nulletjes. True en false. Not False is een andere manier om ‘true’ te zeggen.” Een passende bedrijfsnaam, omdat Not False eerlijk is over e-commerce. Michael: “Want eerlijk duurt het langst en is de ideale basis om vanuit te groeien. Ons doel is om bedrijven vooruit te helpen.”

Begin met bouwen

Voor wie werk wil maken van e-commerce, kan dus aankloppen bij Not False. Michael: “Of je nou gaat starten, toe bent aan de volgende stap of je processen slim wilt koppelen. Wij adviseren je graag!”

Bekijk de website van Not False voor meer informatie!