Tilburger op skateboard naar Parijs voor goed doel

Tilburger Jaap van Meel reist 23 juli met zijn skateboard richting Parijs. Dit doet hij om geld op te halen voor de Johan Cruijff Foundation. 500 kilometer, alleen een longboard en backpack, een mooie route en een start en finish in een top stad.

Doel

Jaap hoopt met zijn actie een mooi bedrag op te halen voor de Johan Cruijff Foundation. Het doel is om minimaal €1000,- op te halen. Buiten de reis die hij gaat afleggen gaat Jaap ook een benefietavond organiseren op het Stadsstrand in Tilburg. De datum volgt nog. Wil jij nu al bijdragen aan deze mooie actie? Doneren kan hier.

Waar sporten relatief normaal lijkt is dat niet voor iedereen het geval. De opbrengsten gaan volledig naar het goede doel waarmee de foundation een hoop kinderen met een handicap of wonend in een achterstandswijk kan helpen. Jaap is zelf docent en hij vindt dit een mooi initiatief om zijn steentje aan bij te dragen, vandaar de ruim 500 kilometer lange reis.

jaap

Benefietavond Waterjump

Zoals hierboven al te lezen is organiseert Jaap binnenkort een benefietavond op het Stadsstrand in Tilburg. Wat je hier kunt verwachten:

  • Presentatie van de route
  • Veiling van o.a. een zelfgemaakt longboard
  • Kampioenschap nagelen voor het goede doel
  • Verkoop van route stukken
  • Verkoop van ludieke opdrachten voor Jaap (bijvoorbeeld naakt longboarden)

Jaap gaat al zijn energie inzetten om ervoor te zorgen dat hij 15 augustus onder de Eiffeltoren in Parijs arriveert.