Tilburger start crowdfundactie voor kattencafé in Tilburg

kattencafé

Geboren en getogen Tilburger Joep Theeuwes is druk bezig met het openen van een kattencafé in Tilburg. ‘The Majestic Cat’ is de naam en moet zich zo snel mogelijk gaan vestigen in de binnenstad van Tilburg. 

Joep kwam met dit idee toen hij in verband met zijn stage voor een langere periode in Thailand woonde. Hij moest zijn eigen katten missen en ging daardoor op zoek naar kattencafés in het land. The Majestic Cat vestigt zich in de Langestraat tegenover Cupcake Addicts. Het doel is om in januari te openen.

The Majestic Cat

Volgens Joep gaat The Majestic Cat hét kattencafé van Tilburg worden. Er lopen zo’n acht raskatten rond waarmee mensen kunnen knuffelen. Het kattencafé krijgt gratis wifi waardoor het een aantrekkelijke plaats wordt om te studeren. Het café krijgt een klein horecagedeelte en er zal een grote lounge zijn waar je met de katten kunt knuffelen.

Om op te starten heeft Joep een bedrag van €10.000,- nodig. Dit bedrag gaan ze gebruiken voor de renovatie van het pand en de aanschaf van leuke kattenspullen. De kunt bijdragen door geld te doneren. De crowdfundactie loopt inmiddels. Verder heeft The Majectic Cat merchandise te koop om de crowdfundactie een extra boost te geven.