Tilburgers Banganagangbangers op Amsterdam Dance Event

Op woensdag 15 oktober begint het prestigieuze Amsterdam Dance Event. 5 dagen lang staat Amsterdam in het teken van de crème de la crème van de elektronische muziek. Tussen de 300 events –waar samen meer dan 2000 DJ’s te vinden zijn- is ook Brabant vertegenwoordigd; op 15 oktober, de eerste avond van het festival, vindt in de North Sea Jazz Club de clubavond BIKIBANGERS plaats. Deze avond is georganiseerd door de uit Eindhoven afkomstige organisatie van Biki90 en de Tilburgers van het BANGANAGANGBANGERS-collectief.

Biki90, bekend van het hosten van podia op de grootste Nederlandse festivals als: Solar Weekend Festival, XO en Defqon1, weten hoe ze van een feestje een feest moeten maken. Biki90 heeft een neusje voor het ontdekken van nieuw talent. DJ/producers-collectief BANGANAGANGBANGERS is een van die talenten. BANGANAGANGBANGERS is een opkomend bass-collectief, welke underground bass combineert met een energieke performance, wat ze al naar festivals als Paaspop, Solar Weekend Festival en Decibel Outdoor Festival heeft gebracht.

Op woensdag 15 oktober bundelen de Brabanders de krachten voor BIKIBANGERS, een avond in de North Sea Jazz Club, alwaar zij een line-up met Lola, Cesqeaux, Losco, Guerilla Speakerz, BANGANAGANGBANGERS, Karimooo, Don De Baron en De Gelogeerde Aap hebben neergezet. Meer informatie over het event en de kaartverkoop is op de website van het festival te vinden:

https://www.amsterdam-dance-event.nl/program/2014/bikibangers/21332/.

Klik hier voor het promotiefilmpje van BIKIBANGERS op YouTube.

Klik hier voor het facebook-event van BIKIBANGERS.

Zaal open 21.00 uur | Aanvang 22.00 – 04:00 uur | kaarten € 10,00