Tilburgers leren schaatsen bij De Tilburgse Schaatsschool

Regen, wind en redelijk zachte temperaturen, dat is het weerbeeld in Nederland op dit moment. Van winterse taferelen met vijvers en meren die bevroren zijn is nog lang geen spraken. Toch kunnen schaatsliefhebbers de ijzers weer onderbinden en schaatsen bij de Ireen Wüst IJsbaan. Lijkt het jou leuk om te leren schaatsen? Dan is De Tilburgse Schaatsschool zeker iets voor jou.

De Tilburgse Schaatsschool

De Tilburgse Schaatsschool biedt lessen voor iedereen die (beter) wil leren schaatsen. Voor zowel jeugd als volwassenen zijn er seizoenscursussen te volgen. Voor de schaatsles mag je je eigen schaatsen meenemen. Ze zijn uiteraard ook te huur in het complex. Volwassenen schaatsen enkel op noren, kinderen ook op ijshockey- of kunstschaatsen. Voor je eigen veiligheid is het dragen van handschoenen en een muts op het ijs verplicht. Voor aanvang van de eerste training word je ontvangen in de horeca van de Ireen Wüst IJsbaan voor een introductie.

Inschrijven

Wil jij beter leren schaatsen? Je kunt je nu inschrijven voor de tweede les periode van De Tilburgse Schaatsschool. De schaatslessen vinden van 5 januari t/m 13 maart 2016 plaats op de Ireen Wüst IJsbaan. De lessen van de volwassenen vinden wekelijks op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag om 20:00 of 21:00 uur plaats. Ga je liever op zondagochtend? Dat kan ook! De les start dan om 10.00 uur.

De schaatslessen voor de jeugd (vanaf 5 jaar) vinden wekelijks op woensdagmiddag om 16.00 uur of zondagochtend 10.00 uur plaats.

Volwassenen betalen €112,50 voor 9 lessen en voor de jeugdlessen betaal je €90,- voor 9 lessen. Een les duurt een uur. Je kunt jezelf meteen inschrijven op de verschillende data. Je kunt je t/m eind december inschrijven voor de schaatslessen.

Meer informatie

Meer informatie kun je vinden op de website van Sportbedrijf Tilburg of op de Facebookpagina.