Tilburgers met een Meedoenregeling opgelet: Lustwarande biedt twee dagen gratis toegang

Tilburgers met een Meedoenregeling kunnen gratis naar de mooiste kunstwerken kijken tijdens een prachtige wandeling door Lustwarande. Voor Tilburgers met een Meedoenregeling is de tentoonstelling ‘GODHEAD – Idols in Times of Crisis’ op zaterdag 9 juli en zaterdag 3 september gratis toegankelijk.

Lekker buiten zijn, wandelen én je laten verrassen door beelden: het kan bij Lustwarande in Tilburg. Van 26 juni tot en met 2 oktober 2022 worden voor de 12e keer hedendaagse sculpturen in park De Oude Warande gepresenteerd. Deze zomer gaat de tentoonstelling GODHEAD – Idols in Times of over de kracht van het idool.

Kunst in de natuur

Tijdens Lustwarande kom je op een laagdrempelige manier in aanraking met hedendaagse sculpturen. Misschien wel voor de eerste keer, of misschien ben je al een echte Lustwarande-routinier. De lengte van de beeldenroute is ook voor jonge kinderen en mensen in een rolstoel goed toegankelijk. Artistiek directeur Chris Driessen: “Lus is er voor iedereen. En je kunt wel gewoon het park inlopen, maar zonder plattegrond vind je lang niet alle werken. Daarom bieden wij Meedoeners op twee dagen gratis toegang mét gids en plattegrond aan.”

Meedoen

Op vertoon van je Meedoenregeling toekenningsbrief en legitimatiebewijs, krijg je op zaterdag 9 juli en zaterdag 3 september gratis toegang. Ook fijn: er gaat niets van je budget af. Meld je bij de kassa, dan krijg je een gratis gids met plattegrond (rechts naast de parkeerplaats van Auberge du Bonheur, Bredaseweg 441). Openingstijden van de kassa zijn dagelijks van 11.30 uur tot 16.00 uur. Bezoek je de beelden liever in groepsverband met een ervaren rondleider, meld je dan aan voor een gratis rondleiding. Dat kan op beide zaterdagen. Een rondleiding start om 14.00 bij de kassa. Rondleidingen graag wel even reserveren via reservations@lustwarande.com. Geef in je aanmelding aan op welke datum je komt en met hoeveel personen.