Tilburgs bedrijf breidt uit naar Portugal

Portugal

Estate Internet breidt de organisatie uit met een derde ontwikkelteam in Portugal. Het team bestaat in eerste instantie uit twee senior. Net developers. Het aantal klanten van Estate groeit en de vraag naar ervaren Sitecore professionals werd hierdoor steeds urgenter.

Het Portugese team gaat de komende tijd aan de slag met .Net platformen voor klanten als Wecycle en DESTIL B.V.. Roel de Groot, eigenaar en consultant Estate Internet, over deze uitbreiding: “Portugal is een land dat voor een intensieve samenwerking als deze het meest aantrekkelijk is gezien de geografische afstand, het minimale tijdverschil en de beperkte cultuurverschillen. Teamleden kunnen hierdoor eenvoudig contact met elkaar hebben en het ontwikkelproces kan in het vertrouwde ritme doorgaan.”

Over Estate Internet

Estate Internet is al ruim 20 jaar gevestigd in Tilburg en binnenkort dus ook in Lissabon. Bij Estate geloven ze in happiness. Positieve, gedreven collega’s zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Medewerkers van Estate worden Estaters genoemd. Een Estater is nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en wil die succesvol toepassen. Zij zijn de digitale katalysator voor bedrijven met wie zij samen doelen realiseren.

Met ruim 20 jaar ervaring, sterke technische expertise en keuze voor betrouwbare C#.Net platformen bezorgen zij iedereen een “state of the art experience”. Als Certified Sitecore Implementation Partner en nummer 1 Europese implementatiepartner van het Sitefinity CMS hebben zij al vele succesvolle implementaties gerealiseerd.