logo

Tilburgs bedrijf HalloLex staat in de Dutch Legal Tech Map 2022

Het Tilburgse bedrijf HalloLex staat in de Legal Tech Map 2022. Deze kaart bevat de meest relevante legal tech-bedrijven van Nederland. Lees snel verder.

De Legal Tech Map

“Uitgebreider en completer dan ooit: de nieuwe Legal Tech Map van Nederland. Deze overzichtelijke routekaart toont Nederlands relevantste legal tech-bedrijven, geordend naar type dienst of het gebied waarop het bedrijf actief is.” Een allesomvattend beeld en overzicht van het ecosysteem van juridische vernieuwing. Deze versie werd medio februari gepresenteerd tijdens een online ronde tafel, georganiseerd door Sdu en Advocatie.

 

Over HalloLex

HalloLex is een online juridische dienstverlening voor starters en het midden- en kleinbedrijf. Lex is een persoonlijke juridische adviseur voor betaalbare contracten en overeenkomsten. Door een combinatie van persoonlijk contact, geen verborgen kosten en begrijpelijk taalgebruik, proberen zij de advocatuur een stukje transparanter en bovenal toegankelijker te maken. Meer informatie over HalloLex? Neem dan even een kijkje op hun website.