Tilburgs sieradenlabel Embrace Bijoux doneert deel verkochte gepersonaliseerde sieraden aan WeCareNL

Embrace Bijoux

Als er een tijd is om iemand op een leuke manier te laten weten dat je aan hem/haar denkt, dan is het nu wel! Nu we niet langs kunnen bij opa of oma, geen pasgeboren baby’s mogen aanschouwen en verjaardagen op een laag pitje staan, is een verrassing wel zo leuk. Wil je iemand een gepersonaliseerd item cadeau doen? Zoals een leuke ketting, armband of sleutelhanger? Het Tilburgse bedrijf Embrace Bijoux heeft momenteel een toffe actie.

Kortingscode en donatie

Maike Martens, eigenaresse van Embrace Bijoux, kwam namelijk met het volgende idee: met de kortingscode ’tilburgcom’ wordt jouw bestelling (boven de €13,-) helemaal gratis verzonden. Je kunt de kortingscode gebruiken in de webshop. Daarnaast wordt van elke bestelling €1,- gedoneerd aan het WeCareNL initiatief. Met de donaties die deze organisatie ontvangt, worden cadeaubonnen bij lokale horeca ingekocht. Deze worden vervolgens aan het Tilburgse zorgpersoneel geschonken.

Maike: “Ik heb veel vrienden die in de horeca werken of een eigen horecazaak hebben. Daar wil ik dan ook graag mijn steentje aan bijdragen. Door €1,- van elke bestelling te doneren aan WeCareNL, kan ik zowel de horecaondernemers als de zorgmedewerkers een hart onder de riem steken.” De actie bij Embrace Bijoux loopt nog tot en met dinsdag 28 april.

Embrace Bijoux

Gepersonaliseerde sieraden

Maar nog even terug naar de sieraden van Embrace Bijoux, want deze zijn absoluut bijzonder te noemen. Van mooie oorbellen met initialen erop tot een sleutelhanger met de coördinaten van je huis. En van armbandjes met grappige teksten tot een toffe ketting met een sterrenbeeld. Leuk voor jezelf, maar ook zeker om direct naar een familielid, vriend of vriendin te sturen.

Het sieraad wordt leuk verpakt en, indien gewenst, wordt er nog een persoonlijke boodschap toegevoegd. Daarna kan jouw cadeautje rechtstreeks naar de ontvanger verzonden worden. “Want het zijn de kleine dingen die het doen in deze tijd,” zegt Maike. “Een kleinigheidje is een groot gebaar en kan zo maar een lach op iemands gezicht toveren.”

Embrace Bijoux

Tilburgse winactie

Ten slotte kwam Maike ook nog met een heel leuk Tilburgs idee. Na het zien van onze coronakwèèkers besloot ze om 13 ‘flessenpost’ kettinkjes met daarin een kleine Kwèèker weg te geven aan 13 gelukkige Tilburgers (zie foto). “Normaal gesproken kun je deze ketting bestellen en op het briefje een eigen tekst laten plaatsen. Maar deze kwèèkerkettingen zijn een limited edition.”

Ben jij een enorme kwèèkerfan? Of vind je deze ketting gewoon helemaal te gek? Laat dan een reactie achter onder het Facebookbericht of op Instagram en wie weet ben jij een van de winnaars!