Tilburgs foodplatform lanceert #chefjevooreendag: kids maken zelfgemaakte producten voor Moederdag

chefjevooreendag

Het nieuwe foodplatform Chefvooreendag lanceert – samen met restaurant De Houtloods en Creative Foodstudio Boefkik – speciaal voor Moederdag #chefjevooreendag. Het concept bestaat uit een ontbijtpakket waarbij kinderen op een actieve wijze hun bijdrage kunnen leveren. Namelijk door zelf de rabarber aardbeienjam te maken voor het Moederdagontbijt.

Het werkt als volgt: via de website bestel je een compleet ontbijtpakket wat, naast heerlijke producten, ook gevuld is met ingrediënten, potten en etiketten om je eigen jam te maken. En moeten kinderen dat dan helemaal zelf uitvogelen? Nee natuurlijk niet! Via een livestream op zaterdag 9 mei, tonen chef Joost en chef Brent hoe je deze jam precies maakt. Als extra verrassing leren kinderen ook nog eens hoe ze limonadesiroop moeten maken.

Ontbijtpakket

Het ontbijtpakket zelf is geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, maar meer kinderen toevoegen kan altijd. Overigens bestaat het pakket dus zeker niet alleen uit de ingrediënten voor jam. Het pakket is namelijk rijkelijk gevuld met producten als: broodjes en zoetigheden van Theo Pastoor, boerenboter van Joris Mathijssen uit Udenhout, aardbeien uit Goirle, de filet Americain van Lejeune, kaas van De Ruurhoeve, een speciale verrassing uit de keuken van De Houtloods en nog veel meer. Oftewel: het pakket bestaat uit heerlijke producten uit de regio!

De kosten voor het pakket bedragen €42,50 en je kunt deze op zaterdag 9 mei ophalen bij Boefkik (Herastraat 43, Tilburg). Voor een kleine meerprijs worden pakketten in een straal van 10 kilometer rondom Tilburg thuisbezorgd. Bestellen kan tot donderdag 7 mei 16.00 uur via deze link.

Over Chefvooreendag

Chefvooreendag is een platform waar je complete menu’s kunt bestellen die door het keukenteam van jouw favoriete restaurant zijn voorbereid. Jij bent echter de chef voor een dag en mag met de eer gaan strijken bij je eigen gasten. Kortom, het restaurant doet de voorbereiding en jij krijgt de complimenten. Kijk voor meer informatie en andere pakketten even op de website.