logo

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel keert na daverend succes terug met tweede editie

tilburgs grootste nieuwjaarsborrel

Duizend prachtige Tilburgers, glazen champagne, heerlijke wijnen, lekkere biertjes en dat allemaal samen op een schitterende locatie. Klinkt goed toch?! Vanwege het daverende succes van vorig jaar keert ook dit jaar Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel terug in de Spoorzone. Op vrijdag 4 januari 2019 is EVE het decor van de enige echte Grootste Nieuwjaarsborrel in Tilburg die wij samen met ze organiseren.

Ook dit jaar zijn alle Tilburgers van harte welkom om samen te proosten op het nieuwe jaar. Trommel snel al je vrienden, familie, collega’s en kennissen op om kaarten te bestellen. Vorig jaar raakte Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel in mum van tijd uitverkocht.

Van borrel naar spetterend feest

Net als vorig jaar begint de borrel om 17:00 uur. EVE wordt tijdens Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel omgetoverd tot een waar festivalterrein met twee area’s. Hierdoor kun je zelf bepalen of je lekker met je vrienden of collega’s gaat borrelen of echt goed gaat feesten. Er zijn cocktails en champagne te verkrijgen en je kunt de hele avond heerlijke hapjes bestellen, van bitterballen tot oesters.

Met live muziek, dj’s en een combinatie daarvan ontpopt de borrel zich in de loop van de avond in een feest waar de voetjes zeker van de vloer gaan. Binnenkort maken we in het Facebook-evenement de line-up bekend.

Kaartverkoop en businessarrangementen Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel

Kaarten zijn voor slechts €8,- te koop. Hiervoor krijg je ook nog eens twee consumptiemunten waardoor je eerste twee drankjes al in de ticketprijs zijn inbegrepen. Ook zijn er verschillende businessarrangementen beschikbaar voor bedrijven.

Meer informatie

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel duurt op vrijdag 4 januari 2019 van 17:00 – 00:00 uur. Vorig jaar raakte het evenement binnen no time volledig uitverkocht. Foto’s van de eerste editie zijn op onze website te bekijken.