logo

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel voor de derde keer op rij stijf uitverkocht

tilburgs grootste nieuwjaarsborrel

Prachtig! Ook dit jaar hebben we Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel bij EVE volledig uitverkocht. Dit betekent dat voor de derde keer op rij ruim 1200 Tilburgers proosten op het nieuwe jaar en genieten van een gezellige avond. 

Geen kaarten?

Heb je geen kaarten? Pas dan op met aangeboden kaarten. Je kunt het beste ticketswap in de gaten houden voor aangeboden tickets. Dit is op het gebied van ticketverkoop de meest betrouwbare website.

Over de borrel

Tilburgs Grootste Nieuwjaarsborrel start als borrel en transformeert naarmate de avond vordert in een spetterend feest. Meerdere dj’s staan achter de draaitafels, er wordt gezorgd voor entertainment en uiteraard zijn er ook verschillende hapjes te verkrijgen.

In de stemming komen

Wil jij alvast in de stemming komen? Check dan hieronder de aftermovie die door Jules van Iperen is gemaakt tijdens de vorige editie. Op je gemakje door de foto’s swipen? Check dan vooral het fotoalbum. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de nieuwjaarsborrel? Zet jezelf op aanwezig in het Facebook-evenement.