Nieuws

Let op! Dit artikel is al 263 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgs modemerk ꓥs We ꓥre presenteert nieuwe collectie in het reuzenrad

Er zijn de afgelopen maanden al verschillende events aangekondigd in het reuzenrad aan de Spoorlaan: van diners tot silent disco’s. Maar Tilburgs modemerk ꓥs We ꓥre voegt daar nog iets heel bijzonders aan toe. Op vrijdag 4 september wordt hun nieuwe collectie namelijk gepresenteerd op grote hoogte.

Foto: Kristel & Femke

ꓥs We ꓥre

De ondernemers achter het women’s fashion label zijn Femke en Kristel. In 2014 leerden ze elkaar kennen: een kledingontwerpster en -maakster met toen al een eigen maatkledinglabel (Femke) en een brand manager die een van haar eerste vaste klanten werd (Kristel). Dankzij een gedeelde liefde voor mode en ondernemerschap, hadden ze meteen een klik. Al hadden ze destijds niet kunnen dromen dat ze in 2020 het merk ꓥs We ꓥre zouden lanceren.

ꓥs We ꓥre is tijdloos, eigenzinnig en 100% Nederlands. Sterker nog; 100% Brabants. Alle items worden hier bedacht, ontworpen én gemaakt. Eigenzinnige mode met een twist en oog voor details. Stuk voor stuk items waar Femke en Kristel in geloven en waarvan ze hopen dat ze aanspreken. Toch vinden ze het ook oké dat niet iedereen voor het label kiest: “We zijn tenslotte zoals we zijn. En dat gunnen we anderen ook, dat zij zichzelf mogen én kunnen zijn. We zijn immers ‘ꓥs We ꓥre’.”

Wil je meer weten over het merk? Neem dan eens een kijkje op de website. Hieronder kun je alvast een glimp opvangen van de collectie.

/\s We /\re

Collectiepresentatie in het reuzenrad

Even terug naar de collectiepresentatie: die vindt dus op vrijdag 4 september om 16.00 uur plaats in het reuzenrad aan de Spoorlaan. De presentatie is alleen voor genodigden, maar wij mogen namens Femke en Kristel twee kaarten weggeven! Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Houd dan deze week onze Instagram in de gaten. We geven de kaarten namelijk via Insta story weg aan een gelukkige winnaar.