Tilburgs online marketingbureau Brandgang daagt sector uit: willen nieuwe maatstaf voor marketingbureau’s zijn

In een tijd waarin online gezien en gevonden worden belangrijker is dan ooit, opent performance marketingbureau Brandgang haar poorten op de gloednieuwe website. Met meetbare, menselijke marketing én creatieve branding en content gaat ervaren online marketeer en founding partner Ferdi de Been de sector uitdagen. Met als doel om de nieuwe maatstaf voor online marketingbureau’s te zetten.

Eerst mensen begrijpen. Dan pas in middelen denken

Brandgang richt zich op (middel)grote B2C, B2B-, MKB- en e-commerce bedrijven die hun online bereik en succes verder willen uitbreiden. Starting clients als ERAC, CTAC, Consolidated, Kraek, Interstream, Pluimen en Calmzy wisten de weg naar het brandnieuwe kantoor al te vinden. Ferdi: “Zoekmachines, big data, analyses, code-injecties. Met alle technische taal en handelingen die komen kijken bij online marketing, zou je bijna vergeten dat elkaar begrijpen, doelen stellen en snappen wat de doelgroep beweegt in de eerste plaats mensenwerk is. De tijd dat je met een grote zak geld bovenaan de zoekresultaten kon eindigen, ligt ver achter ons. Of je nu je bekendheid wilt vergroten of je omzet wilt verhogen, Brandgang weet aan welke knoppen er gedraaid moet worden om je merk, product of dienst onder de aandacht te brengen én te houden bij specifieke doelgroepen.”

Online marketing is niet alleen spreadsheet-wisdom

Ferdi: “Online marketing wordt in onze visie te vaak gezien als spreadsheet-wisdom. Terwijl het zoveel meer is. Het is niet langer alleen gezien en gevonden worden. Je bent natuurlijk niet de enige. Het gaat ook om je verhaal, je beeld, je persoonlijkheid. Dat maakt Brandgang uniek: we brengen je merkstrategie, contentstrategie én campagnes met elkaar in lijn.”

Daarbij houden ze het bewust meetbaar en menselijk. “Want onder de streep zijn het mensen die je wilt bereiken en raken. En of je doelgroep nu bestaat uit mannen of vrouwen, mensen onder de dertig of boven de vijftig of personen met een specifieke hobby of verzamelwoede, we weten op effectieve, creatieve en opvallende manieren gericht de netvliezen te vinden die je zoekt.”

Doen wat je afspreekt. En meer.

Ferdi: “In begrijpelijke taal gidsen we klanten door onze bewezen performance strategie. Met als resultaat een plan van aanpak dat net zo uniek is als zij zelf. Door onze nauwe band met zusterbedrijven ZUID Creatives en Extrafazant kunnen we ook nog eens iedere soort content maken die bij de doelstelling past, van prikkelende visuals en pakkende teksten tot informatieve podcasts. Nog los van de ruim twintig jaar ervaring in het bouwen en positioneren van sterke merken die ze bij ZUID hebben en inbrengen. Veel online marketingbureau’s sturen op het contract en laten het daarna liggen. Bij Brandgang sturen we op klanttevredenheid, resultaat én communiceren we hierover. Dat maakt Brandgang het bureau waarvan je nooit meer weg wilt.

Werken bij Brandgang

Brandgang zoekt ook verschillende nieuwe collega’s. Check de openstaande vacatures hieronder.