Tilburgs reisbureau verzorgt de reis van 5 miljoenste passagier op Eindhoven Airport

reisbureau

Op 7 november is op Eindhoven Airport de 5 miljoenste passagier van dit jaar verwelkomd. Niet eerder vlogen er zoveel mensen in één jaar van en naar Eindhoven Airport. De passagier zat aan boord van Transavia-vlucht HV5106 die vanochtend vertrok vanuit Valencia. Die heerlijke stedentrip naar Valencia was geboekt bij het Tilburgse Disma Reizen. Mevrouw Smeets mag zich de 5 miljoenste passagier noemen en zij arriveerde vanmiddag om 13.15 uur op Eindhoven Airport. Ze werd feestelijk onthaald door Eindhoven Airport, Transavia en Disma Reizen.

Regionaal vliegen

“Het is een bijzondere dag voor Eindhoven Airport. Voor het eerst sinds de oprichting in 1936 doorbreekt onze luchthaven de grens van 5 miljoen passagiers per jaar. Dit onderschrijft de grote economische groei die Eindhoven en het economisch kerngebied Brainport doormaken. Op dit moment verbinden wij Eindhoven met zo’n 80 bestemmingen in 26 landen verdeeld over 3 continenten. Daarmee heeft Eindhoven Airport zich ontwikkeld tot een luchthaven die belangrijk is voor de hele regio voor zowel de leisure- als de zakelijke passagier. Vandaag vieren we met passagiers, partners en medewerkers dat we de mijlpaal van 5 miljoen passagiers behaald hebben.” Flip Estourgie, Commercieel Directeur Eindhoven Airport N.V.

Mevrouw Smeets won een winkeltegoed van € 750,- te besteden in de Eindhoven Airport-winkels van Rituals, Victoria’s Secret en Fashion & Travel. Daarnaast biedt Transavia haar twee retourtickets vanaf Eindhoven Airport aan die zijn in te leveren bij het Tilburgse Disma Reizen. De overige passagiers in de terminal werden getrakteerd op een overheerlijk Brabants worstenbroodje.