Nieuws

afscheidingswanden
Let op! Dit artikel is al 379 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgs restaurant maakt zich – met afscheidingswanden – klaar voor anderhalve-meter-maatschappij

Hoewel de horeca voorlopig nog gesloten blijft, maken veel horecazaken zich klaar om zo snel als mogelijk weer te openen. En dat vraagt om creatieve oplossingen, zeker aangezien Mark Rutte in een persconferentie opriep om ons voor te bereiden op een anderhalve-meter-maatschappij. Dat is zeker voor de horecabranche erg lastig.

Peerkes Hoeve in de Reeshof is alweer helemaal klaar om te openen. De zaak heeft een grondige schoonmaak gekregen en daarnaast zijn er wat onderhouds- en opknapbeurten verricht. Zo zijn zijn de toiletgroepen opnieuw geverfd én zijn de muren voorzien van foto’s van Anja Tuinder. Maar ook daarna zaten de eigenaren niet stil. Peerkes Hoeve is zich namelijk vast gaan voorbereiden op de anderhalve-meter-maatschappij.

En dat is erg lastig vertelt horecaondernemer Arjan Vermeulen. “We hebben momenteel geen inkomsten, maar moeten toch investeren in zaken als afscheidingswanden om de anderhalve meter te kunnen waarborgen.” Gelukkig vond Arjan een Tilburgs bedrijf die betaalbare afscheidingswanden kon leveren die ook nog eens prima in het interieur van de zaak passen. Namelijk: Kopak. “Onze afscheidingen en voorbereidingen op de opening zijn inmiddels gedeeld op een horecaplatform en Kopak B.V. heeft inmiddels ook vanuit andere horecazaken aanvragen gekregen.”

Anderhalve-meter-samenleving voor horeca

Afgelopen weken kwamen er verschillende ludieke video’s op social media voorbij van horecazaken die de draak staken met de maatregelen. Filmpjes waarin er kopjes koffie naar klanten werden gegooid en biertjes via een lange slang rechtstreeks uit de tap naar de mond van de gast ging.

Want die anderhalve-meter-maatschappij heeft natuurlijk een gigantische impact voor de horeca. Zowel in de service als het aantal plekken dat een zaak nog kan bieden. Daar springt de horeca creatief mee om, met onder andere afscheidingswandjes zoals ze die bij Peerkes Hoeve hebben geplaatst.

Ook op maat gemaakte afscheidingswanden?

Arjan van Peerkes Hoeve is erg blij met de service van Kopak B.V. en tipt graag ondernemers die op zoek zijn naar betaalbare afscheidingen. “In deze tijd moeten we elkaar helpen.”

Heb jij een horecazaak en ben je op zoek naar betaalbare en op maat gemaakte afscheidingen? Stuur dan een mailtje naar info@kopakbv.nl.

Reageer op dit bericht