Maandagavond op tv: Tilburgs stel bij RTL-programma ‘Voor hetzelfde geld’

voor hetzelfde geld

Lekker binnen kijken bij andere Tilburgse huizen, altijd leuk toch? Maandagavond kan het ongegeneerd vanaf de bank, want er zit een Tilburgs stel in het RTL-programma ‘Voor hetzelfde geld’. Presentatrice Natasja Froger gaat bij Maarten en Sabrina langs om ze te helpen met hun woondilemma. 

Het stel woont al jaren in het centrum van Tilburg, maar nu ze kinderen hebben, veranderen hun behoeftes. Het huidige huisje voldoet niet meer, maar een grote woning het stadscentrum kunnen ze niet betalen. in het tv-programma legt Natasja hen voor wat ze voor hetzelfde geld nog meer kunnen kopen.

Voor hetzelfde geld: Tilburg of Zeeland

Of ze überhaupt in Tilburg blijven, is nog even de vraag. Want Maarten zou graag terug naar Zeeland willen, terwijl Sabrina liever in de stad blijft wonen. In het woonprogramma krijgen ze drie huizen voorgeschoteld, passend bij hun wensen en budget. Ze mogen in één van deze huis een week gaan proefwonen voordat ze hun keuze maken.

  • Ben je benieuwd? Check dan vanavond, maandag 14 september, van 20:30 uur tot 21:30 uur RTL 4. Of kijk het later even terug als het gemist hebt.