Tilburgs trio start met een carnavalspodcast: bekende artiesten, experimenteren met Schrobbelèr en meer

carnavalspodcast kiele kiele

Dat het carnavalsseizoen dit jaar anders gaat worden, zal niemand meer verbazen. Maar niks doen is geen optie, alsdus Tilburgers Maarten Schmitz, Nemo Leijten (beide onderdeel van vinylcollectief Nostalgieten) en Dirk Stolk (bekend als DJ De Manager). Het Tilburgs trio bundelt de krachten en brengt carnaval naar je woonkamer in de vorm van een carnavalspodcast. 

Carnavalspodcast

In 1 uur en 11 minuten bespreekt het drietal een hoop onderwerpen in verschillende rubrieken. Zo bellen ze met bekende artiesten, gaan ze experimenteren met Schrobbelèr, duiken ze in de geschiedenis van carnaval en beluisteren ze nieuwe carnavalshits. Om de drie weken zal er een nieuwe aflevering verschijnen.

Aflevering nummer 1 is uiteraard op elfde van de elfde gelanceerd. In deze aflevering bellen de heren onder andere met Johnny Purple, testen ze of worstenbrood en Schrobbelèr een gouden combinatie is en bespreken ze de muziek van Wilbert Pigmans.

De naam van de carnavalspodcast: Kiele Kiele.

Kiele Kiele beluisteren

Wil je de eerste aflevering van Kiele Kiele beluisteren? Of op de hoogte blijven van de nieuwe afleveringen die eraan komen? Check de carnavalspodcast dan op Spotify en Soundcloud.