Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1941 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse B&B geclassificeerd met vier tulpen

Bed and Breakfast Tilburg Gust van Dijk is deze week voor de tweede keer in vier jaar officieel beloont met Vier Tulpen. De B&B werd recent beoordeeld door Bed and Breakfast Nederland, de stichting die sinds 2002 een kwaliteitskeurmerk toekent aan B&B accommodaties. Het Tilburgse B&B overschreed ruimschoots de norm voor de Vier Tulpen classificering.

Mystery guest

“Deze zomer werd Bed and Breakfast Tilburg onverwachts bezocht door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland” vertelt Jan Willem van Rijnberk, de eigenaar van B&B Tilburg, die we al eens eerder op televisie zagen in de aftrap van het populaire B&B programma van omroep MAX. “Na het bezoek is het afwachten op de rapportage en de bevindingen van de mystery guest”
 
De mystery guest: “Hier wordt een B&B met aandacht gevoerd en heeft persoonlijke service inhoud. Alle kamers hebben en eigen badkamer. De bedden, het meubilair en de ambiance zijn van zeer hoge kwaliteit. Het gezonde ontbijt bestaat uit zelfgemaakte en lokale producten”

Vier tulpen

“Een bed & breakfast met Vier Tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van de Bed & Breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.
 
Van Rijnberk gaat verder; “Het is belangrijk dat B&B’s met behulp van een objectieve normenlijst worden gecontroleerd en dat dit door een onafhankelijk orgaan, Stichting Bed and Breakfast Nederland, wordt gedaan. De kwaliteitsverschillen worden zo transparant gemaakt en daarmee weet je als gast altijd zeker wat je mag verwachten van de B&B die je hebt geboekt.”

“Gasten willen graag zekerheid en stellen deze transparantie op prijs of ze nu uit Nederland, Noorwegen of uit Brazilië komen als ze bij Bed and Breakfast Tilburg een verblijf boeken zijn ze zeker van een sfeervolle kamer met een comfortabel bed en luxe voorzieningen”

Reageer op dit bericht