(0)13x Tilburgse bedrijven met leuke openstaande vacatures

de leukste vacatures

Nieuwe week, nieuwe kansen! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? We zetten zoals je van ons gewend bent, de leukste vacatures voor je op een rijtje. Dit zijn allemaal actuele vacatures die afgelopen week aan onze vacaturebank zijn toegevoegd. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

SPAR zoekt franchise-ondernemers voor nieuw te openen vestigingen in de Tilburgse binnenstad

Ondernemers of potentiële ondernemers opgelet! In het derde kwartaal van 2022 opent er een SPAR city winkel in de Tilburgse Spoorzone. Om precies te zijn aan het Burgemeester Stekelenburgplein in de plint van woontoren De Brabander. Volgend jaar – waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2023 – opent er nog eens een vestiging van SPAR in de Nieuwlandstraat in het Tilburgse Dwaalgebied. SPAR is hiervoor op zoek naar ondernemers of potentiële ondernemers die één (of beide) vestiging(en) wil gaan runnen als franchise-ondernemer. De vrijheid van ondernemer zijn mét sterke ondersteuning vanuit het hoofdkantoor van SPAR. Zo maak je jouw winkel dé plek voor de beste winkelervaring met optimale omzet en een mooi rendement. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is deze kans misschien wel iets voor jou.

Logistieke vacatures bij The Sting

The Sting is een gigantisch bedrijf dat haar oorsprong kent in Tilburg. Ze hebben winkels in Nederland, België en Duitsland die allemaal bevoorraad worden vanuit het distributiecentrum in Tilburg. Voor dit distributiecentrum zijn ze per direct op zoek naar logistieke krachten. Benieuwd naar de openstaande logistieke vacatures? We zetten ze voor je op een rijtje:

Meer gave vacatures in Tilburg

Er zijn nog veel meer Tilburgse werkgevers op zoek naar personeel. Benieuwd welke?

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: