Tilburgse bibliotheken bieden hulp bij de belastingaangifte

belastingaangifte bibliotheek

De blauwe envelop ontvangen? Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Zie je op tegen het (digitaal) invullen van deze aangifte? Vind je het fijn als er even iemand over jouw schouder meekijkt? De Tilburgse Bibliotheken organiseren in maart en april hulp in kleine groepjes. Expert Nihal Vogels kijkt graag met je mee. De hulp is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Hulp in kleine groepjes

Heb jij een bijbaan? Of hoef je juist niet meer te werken? Woon je nog niet zo lang in Nederland? Soms kan het doen van belastingaangifte lastig zijn. Maar ook bij het online invullen van de belastingaangifte kun je soms wel wat hulp gebruiken. Voor al deze mensen organiseren de bibliotheken in Tilburg hulp in kleine groepjes. De belastingexpert helpt jou graag in groepjes van 6 personen. Je vult zelf je aangifte in, de expert geeft tips en begeleidt. Je kunt al je vragen stellen.

Kijk voor alle locaties, data, tijdens en aanmelden op deze website of loop binnen bij je dichtstbijzijnde bibliotheek in Tilburg.

Informatiepunt Digitale Overheid

Een andere vraag over de digitale overheid? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het (digitaal) aanvragen van bijvoorbeeld zorgtoeslag, een uitkering of gezondheidsverklaring? Kom dan eens op bezoek bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Tilburgse bibliotheken. Tijdens service-uren helpt een bibliotheekmedewerker je graag de juiste informatie te vinden, denkt mee of verwijst je door naar de juiste partner. Kijk voor de openingstijden en spreekuren op deze website.