Tilburgse bierbrouwer KraftBier brouwt speciaalbier met Autodrop Cadillacs

De wereld van craftbieren in Nederland blijft groeien. Ook de exotische smaakcombinaties blijven zich ontwikkelen. Bierbrouwer Lowlander brouwde al eens een bier in samenwerking met HEMA met de smaak van de befaamde tompouce erin verwerkt. Nu is het de beurt aan de Tilburgse bierbrouwerij KraftBier. In samenwerking met Autodrop hebben ze nu een wel heel bijzonder bier gebrouwen: de ‘Vroemmm’. Dit is een Cadillac Candy IPA. Lees snel verder. 

Het gloednieuwe bier van KraftBier is een limited edition. De bier- en snoepwereld ontmoeten elkaar in een heerlijk fris KraftBier met de smaak en beleving van de beroemde bosvruchtrode cadillacs van Autodrop. Zoals de brouwer zelf zegt: “Het meest prettig gestoorde biertje ooit. Zo lekker, dat het gebrouwen zou moeten worden.”

Bier bestellen

Wil jij dit bier proeven? Je kunt het online bestellen. Ook is het mogelijk om een sixpack te bestellen inclusief een doos roze cadillacs.

Over KraftBier

KraftBier is in 2015 gestart als uit de hand gelopen hobby. Eigenaar Rob brouwde al een tijd graag lekkere biertjes samen met zijn vrienden. Inmiddels is KraftBier gegroeid tot serieuze brouwerij en zijn de bieren van de Tilburgse brouwerij in heel het land te koop. Onlangs werd met een crowdfundactie het benodigde bedrag binnengesleept om verder te groeien. Meer over KraftBier en de bieren die ze verkopen, lees je op de website.