Tilburgse bierbrouwerijen brengen gezamenlijk een Tilburgse speciaalbier adventskalender uit

Tilburgse Speciaalbier adventskalender

De Tilburgse biersamenwerking gaat door! Na het succes van het collab-bier ‘voor mekaar’ van afgelopen zomer is er nu voor het tweede jaar op rij weer een echte Tilburgse Speciaalbier adventskalender. Een samenwerking van zeven brouwerijen uit Tilburg met in totaal twaalf overheerlijke bieren. Het eerste vakje mag open op 5 december, waardoor deze kalender ook een prima aanvulling is op je verlanglijstje voor Sinterklaas.

Samenwerking in de Tilburgse bierwereld

“De samenwerking bevalt goed, blijft toch mooi om samen een product te maken en elkaar niet altijd als ‘concurrent’ te zien,” aldus Joris van KraftBier. “Het assortiment is ook erg tof dit jaar, een mooie mix van licht, sterk en… ja de soorten houden we nog even geheim. Anders is de verrassing er ook af!” Welke brouwerijen je kan verwachten? Dat verklapt Joris dan weer wel: “In het pakket zitten bieren van KraftBier, Stadsbourwerij 013, Brouwerij de Man, Loc Brewery, ‘t Mag, Brouwerij de Blauwe Ijsbeer en Gebroeders Hop.”

Waar te krijgen?

De adventskalender kan online besteld worden voor €39,95 via deze website voor afhaal of bezorging, of kan gekocht worden bij diverse verkooppunten in Tilburg en omstreken, zoals de Kaaszaak, T-drinks, Bierwinkel Reeshof, Mitra Koningsoord, Bierbrigadier Tilburg, Harry van Strien (Uw Topslijter), Cool Bananas, Plus Ammerlaan, Plus Peek en bij Jumbo Foodmarket Tilburg.

Dus nog een leuk sinterklaascadeau nodig, of zelf zin om af te tellen tot kerst met lekkere speciaalbiertjes? Haal de adventskalender nu in huis en het aftellen kan beginnen!