Tilburgse danseres winnaar Holland’s Got Talent!

Op de vrijdagavond van 28 oktober staat er een Tilburgse in de finale van talentenprogramma Holland’s Got Talent. De zeventienjarige Sevenique de Laat neemt het met veertien andere jongens en meisjes van dansgroep CDK JR uit Veldhoven op tegen andere acts met als doel de show te winnen! 

Winnaars

CDK JR heeft de finale gewonnen! Tijdens het optreden verbaasde ze vriend en vijand met een van de spectaculairste dansacts in tijden. Heb je de aflevering gemist? Kijk het optreden van CDK JR hier op het facebook account van de dansgroep.

Tijdens de audities waren de juryleden er al van overtuigd dat dansgroep CDK JR serieus talent heeft. Jurylid Dan Karaty gebruikte zelfs zijn eenmalige kans om op de golden buzzer te drukken waarmee de dansers direct door waren naar de halve finale. Tijdens de halve finale, die maar liefst door 1,3 miljoen mensen zijn bekeken, speelde CDK een glansrol door optreden met een bijzondere mimeact. In de finale dansten CDK JR de sterren van de hemel en blies de jury compleet omver.

De finale

De finale van Holland’s Got Talent wordt uitgezonden op 28 oktober op RTL 4 om 20:00. Op het facebookaccount van de dansgroep laten ze weten dat ze helemaal klaar zijn voor de finale. Ga er goed voor zitten en duim voor deze Tilburgse danseres en haar groep!