Tilburgse Disma Reizen uitgeroepen tot Beste Reisbureau van 2018

beste reisbureau

Disma Reizen is uitgeroepen tot Beste Reisbureau van het Jaar 2018. Het is de vierde keer dat Disma deze prijs in ontvangst neemt. Eerder won hét reisbureau van de regio Tilburg de prijs in 2000, 2003 en 2011. 

Tijdens een feestelijke gala-avond in Amsterdam zijn de winnaars van de verkiezing bekend gemaakt. Het gala was het sluitstuk van een lange strijd waarbij de deelnemende reisbureaus de afgelopen maanden diverse opdrachten hebben moeten volbrengen.

Gastvrije, persoonlijke benadering

Volgens de jury kenmerkt Disma Reizen zich door de gastvrije, persoonlijke benadering en het unieke concept waarbij een groot deel van de reizen die ze aanbieden volledig door henzelf wordt geproduceerd, in samenwerking met de beste lokale partners in meer dan vijftig landen. Hierdoor ligt de kwaliteit van de reizen op een erg hoog niveau.

Directeur Werner van Disseldorp is trots op de mooie woorden uit het juryrapport. “Iedere dag hebben al mijn collega’s en ik als doel de mooiste, leukste en beste vakanties voor onze klanten te vinden en helemaal op maat voor ze samen te stellen. Iedere vakantie sluit zo altijd aan op de specifieke wensen van iedere klant. Vakantie is genieten en dat moeten het zoeken en boeken van een vakantie volgens ons ook zijn. De deuren van onze reiswinkels in Tilburg, Eindhoven, Goirle, Hilvarenbeek en Oosterhout staan voor je open om dit zelf ook te ervaren.”