Nieuws

Firewall
Let op! Dit artikel is al 537 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse DJ’s gaan vanuit Ollie’s 48 uur live streamen voor het goede doel

We hebben al heel wat mooie initiatieven voorbij zien komen tijdens deze coronacrisis, maar het initiatief van Firewall is toch wel van een ander niveau! Twee Tilburgse hosts en een Tilburgse dj gaan zich namelijk van 17 tot en met 19 april opsluiten in Ollie’s Brandstore voor een charity livestream. Samen hopen ze hiermee geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

De opzet doet een beetje denken aan Serious Request. Thomas van Groningen (BNR Nieuwsradio), Niels van der Veen (100% NL) en dj Dirk Stolk (De Manager) bundelen hun krachten voor een livestream van 48 uur. Wat je kunt verwachten? Non stop vermaak, heel veel muziek, gesprekken met verschillende gasten, challenges en verrassende items.

Doneren

En uiteindelijk doen de mannen het allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis. De noodhulporganisatie komt op steeds meer plekken in actie tegen verspreiding van het coronavirus en is ontzettend hard nodig. Zo geven ze ondersteuning aan GGD’s en ziekenhuizen, hebben ze een Rode Kruis hulplijn en zijn ze het centrale inzamelingspunt voor beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen.

Geld doneren kan via www.steunfirewall.nl.

Livestream

Mede-organisator Olivier Jaspers (Ollie’s Brandstore) hoopt dat Firewall, naast het inzamelen van geld voor het goede doel, ook een hoop positiviteit in de huiskamers gaat brengen: “Want samen staan we sterk!”

De livestream is van 17 april 17.00 uur tot 19 april 17.00 uur te volgen via deze link.

Reageer op dit bericht