Tilburgse FEBO komt na het vitaaltje nu ook met vega grillburger!

vega grillburger

Denk je aan de FEBO, dan denk je automatisch aan die lekkere grillburger: een van de producten waar de snackbarketen al jarenlang om bekend staat. Nu is er ook goed nieuws voor alle vegetariërs; vanaf de opening van de nieuwe FEBO in Tilburg, serveren zij namelijk ook de nieuwe vega grillburger.

Onder het motto ‘hij was al legendarisch, en nu ook vegetarisch’ heeft FEBO de nieuwe vegetarische grillburger gelanceerd. De burger is gemaakt van plantaardige tarwe, met knapperige ijsbergsla en huisgemaakte grillburgersaus op een vers sesambroodje.

FEBO Tilburg

FEBO vertelt: “De vraag naar vegetarische producten is de laatste jaren erg toegenomen. FEBO loopt in deze ontwikkeling graag voorop. Na de vegetarische kroket, het vitaaltje, heeft FEBO nu daarom ook een andere vegetarische held: de grillburger.”

Wanneer je de vega grillburger in Tilburg kunt krijgen? Vanaf de opening van de nieuwe vestiging op vrijdag 31 mei.

Win een vega burgermenu

Wil jij de nieuwe vegetarische burger zo snel mogelijk uitproberen? Dat kan! Wij mogen van FEBO Tilburg namelijk een vega burgermenu voor twee personen weggeven. Doe via deze link mee aan de prijsvraag en win!