Tilburgse golfbaan Prise d’eau Golf heeft de Beste Par-3 Baan van Nederland

Golfers hebben par-3 baan van Prise d’eau Golf met een gemiddelde beoordeling van 8,4 wederom uitgeroepen tot de beste par-3 baan van Nederland. De Golfers’ Choice-ranglijsten zijn samengesteld op basis van meer dan 350.000 beoordelingen van golfers in binnen- en buitenland op Leadingcourses.com.

De in Tilburg gelegen par-3 baan maakt deel uit van golfcomplex Prise d’eau dat naast de par-3 baan ook 27 reguliere holes heeft. De par-3 baan is grotendeels in het bos gelegen en wordt met grote regelmaat bespeeld door de “Par 3 Club” en gasten van buitenaf. Ook gebruikers van Leadingcourses.com zijn lovend over de baan.

Prise d’eau Golf blijft Bergvliet net voor

Het is het tweede jaar op rij dat de par-3 baan van Prise d’eau de titel voor zich opeist met een waardering van een 8,39, maar de concurrentie hijgt de baan uit Tilburg in de nek. Was de voorsprong op de nummer twee vorig jaar nog twee tienden, dit jaar is nummer twee Golfbaan Landgoed Bergvliet tot op slechts 1 honderdste genaderd. De derde plaats wordt met een 8,17 ingenomen door de Gezandebaan van Golfbaan het Woold.

Teaching Professional en Ambassadeur van de par-3 baan Theo Reijers reageerde namens Prise d’eau op de uitverkiezing. “Geweldig dat de golfers die op de Par-3 baan van Prise d’eau gespeeld hebben ons weer hebben uitgeroepen tot beste Par-3 baan van Nederland. Het hele Prise d’eau team en het Greenkeepers team van de Enk heeft er aan bijgedragen dat we Beste Par-3 Baan zijn geworden. Iedereen is dan ook erg blij met deze mooie prijs en zal deze met trots uit dragen.”

Bij de Golfers’ Choice Award voor de Beste Par-3 Golfbaan wordt alleen gekeken naar het gemiddelde cijfer voor de par-3 baan. Overige facetten zoals de algemene indruk van de club, het onderhoud, voorzieningen zoals de oefenfaciliteiten, het clubhuis en de prijs- kwaliteitverhouding worden niet meegenomen. Uiteraard heeft elke baan alleen maar par-3 holes.

De volledige ranglijst van Par-3 banen in Nederland lees je hier.