Tilburgse horeca bereidt zich voor op heropening en zoekt massaal personeel

horeca vacatures

Wanneer? Dat weet nog niemand. Maar dat de Tilburgse horecazaken ergens dit voorjaar hun deuren weer mogen openen, lijkt zeker. En daarom is de Tilburgse horeca zich aan het voorbereiden om goed aan de heropening te beginnen. Daar hoort natuurlijk goed personeel bij.

Want door de verschillende horecasluitingen, hebben veel zaken hun personeel moeten laten gaan. Dit betekent dat veel Tilburgse horeca nu bezig is met een nieuw team samen te stellen. Lijkt het jou leuk om in de horeca te werken? Lees dan snel verder! Wij zetten een hoop vacatures in de horeca voor je op een rijtje.

Leuke horeca vacatures

Leidinggeven in de horeca

Op zoek naar een leidinggevende functie in de horeca? Check onderstaande vacatures.

Vacatures in de bediening

Wil je in de bediening werken? Misschien staat hier iets voor je bij.

Werken in de keuken

Ben jij een kok en wil je heel Tilburg laten proeven wat jouw kookkunsten zijn? Dan staat jouw droombaan er hieronder wellicht wel tussen.

Bijbaantje in de spoelkeuken

Wil jij een centje bijverdienen? Naast je studie bijvoorbeeld? Misschien is een van onderstaande bijbaantjes dan iets voor jou.

Jouw vacature op Tilburg.com?

Heb jij ook een horecazaak en ben je op zoek naar personeel? En heb je een abonnement bij ons? Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com met je vacatures, dan plaatsen wij ze in onze online vacaturebank.

Nog geen abonnement maar wel interesse om vacatures op ons platform te plaatsen? Ook dan kun je een mailtje sturen naar info@tilburg.com om te informeren naar de mogelijkheden.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 150 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: