Tilburgse horeca bereidt zich voor op zomercarnaval: De Vos en De Craen maakt programma bekend

Aangezien we afgelopen jaar niet hebben kunnen genieten van carnaval in Kruikenstad, heeft de Tilburgse horeca besloten om volgende week zomercarnaval te gaan vieren. Zomercarnaval staat van 9 tot en met 11 juli op het programma. Verschillende kroegen hebben een leuk coronaproof carnavalsprogramma samengesteld. Zo ook De Vos en De Craen aan het Piusplein. Zij hebben hun programma tijdens zomercarnaval bekendgemaakt. 

Want ook bij De Vos en De Craen balen ze ervan dat ze afgelopen winter geen carnaval konden vieren. In 2020 – tijdens het laatste openbare carnaval in Kruikenstad – wonnen ze namelijk de prestigieuze titel ‘meest carnavaleske kroeg van Kruikenstad’. Dat konden ze helaas in 2021 nog geen vervolg geven. We zeggen ‘nog’, want op zaterdag 10 juli en zondag 11 juli gaan ze bij De Vos en De Craen toch carnaval vieren. Ze pakken uit, maar uiteraard organiseren ze alle events volgens de coronarichtlijnen die dan gelden.

Zomercarnaval programma De Vos en De Craen

Benieuwd naar het zomercarnaval programma van De Vos en De Craen? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Zaterdag 10 juli vanaf 11:30 uur: een carnavalsbrunch om een goede bodem te leggen. Voor €5,- geniet je al van een heerlijke brunch. Je hebt na reservering de keuze uit twee verschillende menu’s.
  • Zaterdag 10 juli van 13:30 – 16:00 uur: een hilarische carnavalsbingo met DJ Ron oftewel ‘het carnavalskanon’. Je kunt jezelf inschrijven voor €5,-. Voor dit bedrag doe je mee aan de bingo, heb je toegang tot de afterparty, krijg je een leuke gadget, een borrel Schrobbelèr en maak je kans op leuke prijzen.
  • Zondag 11 juli vanaf 13:00 uur: kapellen kijken op het terras. Op het terras van De Vos en De Craen kun je genieten van liveoptredens van diverse carnavalsorkesten. Entree is gratis.
  • Zondag 11 juli vanaf 17:00 uur: carnavaleske zomer barbecue. Voor €12,50 geniet je van een uitgebreide barbecue die uiteraard carnavalesk is aangekleed. Let op: je kunt tot en met 9 juli aanmelden.

Wil jij reserveren voor de verschillende programma onderdelen van zomercarnaval bij De Vos en De Craen? Stuur dan een mail naar info@devosendecraen.nl.

Meer informatie

Wil je meer weten over De Vos en De Craen? Volg ze dan vooral op Facebook.

Meer weten over zomercarnaval? Verschillende kroegen organiseren leuke activiteiten. Je kunt het beste bij de kroeg die jij wilt bezoeken informeren naar het programma. Heb jij een kroeg met een leuk programma? Mail dan vooral naar info@tilburg.com.