Tilburgse horeca is druk op zoek naar personeel

Het lenteweer van afgelopen weken zorgt ervoor dat de terrassen weer volstromen. De Tilburgse horecagelegenheden zijn dan ook weer volop op zoek naar personeel. Heb jij ervaring in de horeca of wil je juist ervaring op doen? We hebben ruim 60 horecavacatures in onze vacaturebank staan. 

Werken in de keuken

Lunchroom Kras2 is op zoek naar een medewerker die op zaterdag beschikbaar is. Ben jij op zaterdag overdag beschikbaar voor 7,5 uur per week en heb je ervaring met het bereiden van eten? Bekijk dan de vacature en solliciteer direct!

Is koken jouw passie, kun jij geheel zelfstandig werken in de keuken en vind je het leuk om mooie gerechten klaar te maken? Solliciteer meteen en wie weet kun jij binnenkort aan de slag bij ’t Elfde Gebod!

Ben jij dol op kleine gerechtjes en vind je het nog leuker om ze klaar te maken voor anderen? Bij Brasserie ’t Zusje wordt gezocht naar jonge en flexibele keukenmedewerkers die het team fulltime of parttime kunnen versterken. Solliciteer snel!

Werken in de bediening

Ben jij altijd vroeg uit de veren en kun jij ‘s-morgens gasten hartelijk verwelkomen tijdens het ontbijt? Mercure Hotel is op zoek naar een ontbijtmedewerker met een flexibele instelling die de gasten in de watten kan leggen. Solliciteer voor deze functie.

Wil jij naast je studie in de avonduren en weekenden bijverdienen? Lunchroom Carrousel is op zoek naar verschillende horeca medewerkers. Word jij de nieuwe barmedewerker, bedieningsmedewerker of afwasser? Solliciteer dan snel!

Een snelheidsduivel op het terras, die ook nog eens zelfstandig kan werken en natuurlijk gastvrij is tegen de gasten. Dat is degene waar Café Zomerlust naar op zoek is. Ze zoeken meerdere bedieningsmedewerkers. Bekijk de vacature en solliciteer!

Val jij tussen alle dieren in de Beekse Bergen niet meer op als echte horecatijger? De Beekse Bergen zoekt horecamedewerkers. Je werkzaamheden variëren van het smeren van broodjes tot het bedienen van gasten in het à la carte restaurant. Interesse? Solliciteer snel.

Werken als leidinggevende

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kun jij goed leidinggeven aan jongeren? Dan is Prins Heerlijk op zoek naar jou! Ze zijn op korte termijn op zoek naar een leidinggevende in de bediening. Solliciteer direct en wie weet kun jij meteen beginnen.

Werken als afwashulp

Ben jij op zoek naar een leuk bijbaantje waarbij je beschikbaar bent in de weekenden en avonden? Houd jij ervan om als een echte teamplayer aan de slag te zijn? Dan is de vacature voor afwashulp bij Havana echt iets voor jou. Solliciteer direct voor deze bijbaan.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de leukste vacatures uit de regio Tilburg? Schrijf je dan in voor de gratis dagelijkse vacaturenieuwsbrief en ontvang dagelijks de leukste vacatures in je mailbox.