Tilburgse horecazaken vallen in de prijzen: Party Awards en meer

partyawards

Het gaat goed met de Tilburgse horeca. Afgelopen week wist Doloris nog de Dare Devil award tijdens de Entree Awards (oftewel de Oscars voor horeca) in de wacht te slepen. Maar er vielen veel meer Tilburgse horecazaken de afgelopen tijd in de prijzen bij verschillende verkiezingen. 

Live Tilburg wint twee Party Awards

Live Tilburg is woensdagavond verkozen tot beste partylocatie van Nederland in de regio zuid. Ook wonnen ze in de categorie ‘beste partylocatie midden (minimale capaciteit 200 bezoekers)’ de hoofdprijs. In 2017 veroverde Live Tilburg al eerder de vakjury-prijs voor beste partylocatie van Zuid-Nederland.

Slagroom beste café van Tilburg

Voor de eerste keer staat Slagroom Eten & Drinken in de café top 100 van Misset Horeca. Slagroom eindigde op de 84e plek in het landelijke klassement. Ook mooi: Slagroom eindigde als nummer 10 bij de publieksprijzen. Er werd dus gigantisch veel op de Tilburgse horecazaak, die aan het Piusplein, ligt gestemd.

De Lollipop beste café bij de Nederlandse Horecaprijzen

Ook Café De Lollipop is in de prijzen gevallen! Ze wonnen met de meeste stemmen en de hoogste waardering in de categorie ‘beste café’ bij de Nederlandse Horecaprijzen. Dat vieren ze dit weekend met kortingen op shotjes en meer.

Veul Gère populairste opkomende act

Niet een horecagelegenheid, maar wel voornamelijk in horecagelegenheden te vinden: Veul Gère. Tijdens de Party Awards wist de populaire carnavalsvereniging de prijs ‘populairste opkomende party-act’ te winnen. De vele carnavalshits worden dan ook zeer gewaardeerd!