logo

Tilburgse IT Business Partner Aces Direct kijkt naar de toekomst met nieuwe strategie en merkidentiteit

Aces Direct

Aces Direct is al velen jaren een gevestigde naam in Tilburg. De inmiddels 21-jarige ervaring en kennis van de IT Business Partner, met klanten in heel Nederland, wordt gevierd met een nieuwe strategie en merkidentiteit. IT is tegenwoordig namelijk veel meer dan alleen hard- en software dat ons werk makkelijker maakt. Het gebeurt steeds vaker dat bedrijven met de slimme inzet van vernieuwende technologie de concurrenten ver achter zich laten. Daarom heeft Aces Direct de ‘Aces 8’ ontwikkeld: acht pijlers waarin zij hun aanpak samenvatten. Ook lanceert Aces Direct een gloednieuwe website met een fris, nieuw logo. Wij spraken Sven van Boxtel en Jasper Verhaaren van Aces Direct over deze mooie mijlpaal.

Zonder de juiste IT doe je niet mee

“Het is voor bedrijven steeds belangrijker en noodzakelijker geworden om gebruik te maken van vernieuwende technologieën en oplossingen om de concurrentie ver achter zich te kunnen laten. De juiste IT-oplossingen kunnen de toekomst van je organisatie maken of breken,” aldus Sven van Boxtel, Managing Director van Aces Direct. “Onze klanten en relaties helpen met deze voorsprong, doen we al jaren. Het verschil is dat we onze werkwijze nu hebben vastgelegd in een frisse, nieuwe huisstijl die aansluit bij onze visie en ambities. Deze is in samenwerking met creatief bureau ZUID tot stand gekomen en heeft geleid tot onder andere een nieuwe website en een gloednieuw logo.” Daarnaast is de nieuwe aanpak van Aces Direct opgebouwd in de noemer ‘Aces 8’.

De nieuwe Aces 8

“Met deze nieuwe strategie laten we IT mee-evolueren met onze klant. We blijven de organisatie en IT doorlopend op elkaar afstemmen. Mede daarom ook de keuze voor het cijfer acht: kantel je de 8, dan ontstaat het symbool van oneindigheid. Voor ons staat deze oneindigheid voor het oneindige proces van optimalisatie en verbetering.” De acht doorlopende punten zijn als volgt.

Aces

In het nieuwe logo zie je de vorm van pixels en ronde vormen terugkomen. Deze keuze was niet voor niets: “De vorm van het nieuwe logo is organisch, waardoor deze telkens als een chip ingepast kan worden. Aces Direct is daarmee het ontbrekende puzzelstukje binnen de organisatie van onze klanten,” zo vult Jasper Verhaaren aan, Solutions Manager bij Aces Direct. Aces Direct

Ambities voor de toekomst

“Sinds eind 2020 zijn we al bezig met deze rebranding. In mei 2021 zijn de plannen via een livestream intern aan alle collega’s gepresenteerd. Hierna zijn we stapsgewijs naar deze lancering gaan toewerken. Daarom voelt de lancering vandaag niet als een eindstation van de veranderingen, maar als nieuw begin. We streven naar het creëren van duurzame relaties waarin wij graag een Business Partner zijn voor onze klant. We willen gezien worden als collega’s in plaats van leverancier van een specifieke dienst of een los product,” vertelt Sven. “Dit is het begin van een nieuw hoofdstuk en we willen bedrijven in de regio en Nederland inspireren vanuit ons nieuwe verhaal, zodat zij continu in beweging kunnen blijven.”

Meer informatie

Wil jij meer weten of in contact komen met Aces Direct? Bekijk dan de website of volg Aces Direct op LinkedIn, Facebook en Twitter.