Tilburgse jeu de boule bar opent op woensdag 4 december

Het is waar mensen! Tilburg krijgt een eigen jeu de boule bar in de binnenstad. De Boules Bites Bar opent namelijk op woensdag 4 december haar deuren. Je kunt er terecht voor een potje jeu de boule, hoogwaardige streetfood en de lekkerste cocktails. 

Oftewel: een mooie combinatie tussen horeca en spel. Boules Bites Bar staat naar eigen zeggen garant voor een middag of avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. Je kunt samen met vrienden, collega’s en/of familie gezellig jeu de boule spelen onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle Franse setting. Uiteraard kun je ook gewoon bij de Boules Bites Bar terecht als je enkel een hapje wilt eten of borreltje wilt drinken.

Boules Bites Bar

Boules Bites Bar opent in december haar eerste twee vestigingen in Nederland. De steden Tilburg en Rotterdam krijgen de eer om als eerste te genieten van dit concept. Overigens kun je in Nederland al concepten met jeu de boule gecombineerd met horeca vinden. In Utrecht zit namelijk jeu de boule bar JEU en in Amsterdam & Rotterdam vindt je Mooie Boules. De bar in Tilburg opent in de commerciële plint onderin het nieuwe appartement in de Magazijnstraat. Je vindt de bar achter het Pieter Vreedeplein.

De bar wordt zo’n 1100 vierkante meter groot (inclusief jeu de boule banen).