Tilburgse jonge ondernemerswedstrijd Tailors Den’ gaat weer van start

Vanaf vandaag is het voor zuidelijke startups weer mogelijk om je digitale startup in te schrijven voor de Tilburgse ondernemerswedstrijd: Tailors Den’. De winnaar ontvangt een een vliegende start onder begeleiding van The Tailors, een netwerk van toonaangevende digitale bedrijven in Tilburg. Enige voorwaarde: je hebt een jong bedrijf, een startup óf scale-up op digitaal gebied. 

Foto: Merel van Dooren.

Talent binden aan Tilburg

The Tailors geven jonge ondernemers de kans hun startup naar een hoger niveau te tillen. De winnaar ontvangt voor een half jaar een gloednieuwe kantoorruimte, een vaste mentor, een adviesraad en en toegang tot alle resources en expertise van de beste digitale bureaus van Tilburg. The Tailors zetten zich allen in om de aanstaande winnaar te begeleiden naar een volgend niveau. Wij gunnen jonge ondernemers een podium en binden zo innovatie en talent aan onze eigen stad” aldus Merwin de Jongh, founder van Building Blocks.

Vorige winnaar

De vorige Tailors Den editie is gewonnen door Dennis van Ravenstein en Gaby Gomes Branco van Maps Untold. Een half jaar geleden hadden ze nog een prototype waarin ze op basis van persoonlijke voorkeuren van gebruikers, de best passende locaties in steden aanbieden. Denk aan restaurants, parken of musea. Na een half jaar vol begeleiding verlaten ze Plan-T met een volledig werkend product, business model en is de marketing goed geregeld. “Zonder deze begeleiding hadden wij nog steeds een prototype gehad. Nu gaan we komende week live met onze tool. Wij hebben fantastische maanden gehad waar we voor altijd dankbaar voor zijn” aldus Dennis, founder Maps Untold.

Aanmelden

De startups moeten uit Tilburg of directe omgeving komen en er moet sprake zijn van een eerste product, klant of omzet. Maar dat is niet het enige: volgens The Tailors is het van belang dat de startups beschikken over een flinke dosis motivatie en passie. Startups kunnen zich tot 30 maart aanmelden. Na een voorselectie is er op 8 april een finaledag. Vanaf 11 april mogen de winnaars zich in de nieuwe kantoorruimte vestigen.

Meer informatie

Tailors Den’ is een initiatief van The Tailors. Een samenwerkingsverband tussen LiveWall, Basic Fit, Freshheads Digital Agency, Building Blocks, Duodeka, First Impression, Boxplosive en Fama Volat. Meer informatie, check deze website.