Nieuws

tilburgse kermis
Let op! Dit artikel is al 107 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse kermis gaat door: check je fietsverzekering als je met de fiets naar de stad komt

De Tilburgse kermis gaat door en dat is goed nieuws. Je kunt namelijk tien dagen lang genieten van attracties en gave side-events.

Geschreven door en bijdrage van: Pricewise

Het kermisterrein bestaat uit twee verschillende linten. Eentje van de Paleisring tot het Piusplein en de Heuvelring. De andere vanaf het NS-plein tot de Besterd. Op beide pleinen vind je tientallen verschillende attracties. Het terrein is toegankelijk zonder Testen voor Toegang of vaccinatiebewijs. Dat geldt niet voor de side-events zoals bijvoorbeeld de Desperados Road Show en Amstel Bierhal.

Op de fiets naar de kermis

Veel bezoekers bezoeken de Tilburgse kermis op de fiets. Daarom zijn er altijd extra fietsenstallingen tijdens de kermis waar je kosteloos je fiets kunt parkeren. Check vooraf wel je fietsverzekering. Het zou niet voor het eerst zijn dat er flink wat fietsen worden gestolen tijdens de kermis.

Gigantisch veel bezoekers

De Tilburgse kermis trekt normaal gesproken ruim één miljoen bezoekers. Vanwege corona en de uitgeklede vorm van de kermis, is dat nu waarschijnlijk niet het geval. Normaal gesproken is de Tilburgse kermis namelijk de grootste kermis van de Benelux en komen er uit binnen- en buitenland veel bezoekers op dit tiendaagse spektakel af. Desalniettemin wordt ook komende kermis een mooi evenement waar je coronaproof van kunt genieten.