Tilburgse Lieke Anna laat zich vier dagen opsluiten door 538

Blijf erin en win

Lieke Anna Haertjens uit Tilburg stapt op dinsdag 30 januari samen met drie andere heldhaftige deelnemers in een auto, die geparkeerd staat in de kantine van het 538-pand. Dit doen ze voor het spel ‘blijf erin en win’. Lieke Anna wordt uitgedaagd om zo lang mogelijk te blijven zitten.

Zij slaapt, drinkt en eet in de auto en mag er alleen uit voor een korte plaspauze. Gedurende de dag proberen de 538-dj’s de deelnemers met challenges en opdrachten te verleiden om uit te stappen. De doorzetter die het langst blijft zitten, rijdt met de Dacia Duster naar huis. ‘Blijf erin en win’ is 24 uur per dag te volgen via de livestream.

Inruilvoorstellen, bijzondere challenges en opdrachten

Radio 538 maakt het de deelnemers niet makkelijk om in de auto te blijven zitten. De 538-dj’s leggen op verschillende momenten contact met de deelnemers in de auto en stellen hen voor lastige keuzes. Er komen onweerstaanbare inruilvoorstellen, bijzondere challenges en opdrachten. Ook de 538-luisteraar krijgt een speciale rol en mag mee bepalen wat er in de auto gebeurt. Indien er op vrijdagavond nog meer dan één strijdlustige deelnemer in de auto zit, wordt een finalespel gespeeld in ‘De Frank en Vrijdag Show’.