Tilburgse Lisah Baert presenteert voorstelling op Festival Boulevard

De jonge Tilburgse theatermaker Lisah Baert heeft ook dit jaar een mooi plek op Theaterfestival Boulevard; in het historische Pand 18 presenteert zij de landelijke première van SLAPEN. Lisah is geen onbekende bij Boulevard: in 2013 won zij daar een aanmoedigingsprijs waarna een talentontwikkelijkstraject volgde.

Poëtische voorstelling

Nu maakt ze een poëtische voorstelling met dans over dromen en slapen; Tilburgse liedjesschrijver en zanger Mathijs Leeuwis componeert de muziek. De voorstelling is van 7 t/m 12 augustus te zien op Theaterfestival Boulevard. Op 9 en 10 augustus opent Lisah voorafgaand aan de voorstelling een pop-up restaurant.

Lisah Baert

Wist je dat je eenderde van je leven slaapt en droomt? Theatermaakster Lisah Baert is gefascineerd door de onnavolgbare logica van onze dromen: “Ik zag mijn moeder, ze zag eruit als een blauw olifantje, maar ik wist wel dat het mijn moeder was” zegt Lisah. In SLAPEN zal ze dit soort droomlogica verbeelden met dans, mime, muziek en een professor om stil te staan bij iets wat we iedere nacht doen. Daarmee is SLAPEN een poëtische, fantasierijke, beeldende tocht door de wereld van het onderbewuste.

SLAPEN wordt gespeeld en gedanst door Suzanne Bakker, Lili Kok en Miroslav Kochanek. Mathijs Leeuwis schrijft de muziek.