Tilburgse maakt 80 jaar foto’s op de Tilburgse Kermis

ria van dijk

Al sinds het jaar 1936 bezoekt de Tilburgse Ria van Dijk de Tilburgse Kermis. Traditiegetrouw maakt ze ieder jaar een foto in de schiettent. De kermisliefhebster heeft alle foto’s die sinds 1936 zijn gemaakt bewaard. Dit resulteert dit jaar in een bijzondere kunstexpositie in Cinecitta

Foto’s: Archief Ria van Dijk, Kessels Kramers Publishing, uit het boek: In almost every picture #7

Aanstaande vrijdag zal de 96-jarige Ria haar 80ste foto schieten. Daarna is ze eregast tijdens de feestelijke opening van de expositie. De kermisexpositie wordt aanstaande vrijdag om 17:00 uur officieel door wethouder Erik de Ridder geopend. De toegang is gratis en je wordt vanaf 16:30 uur ontvangen met een hapje en een drankje.

Heruitgave fotoboek

In 2008 besloten Erik Kessels en Joep Eijkens de foto’s te bundelen in een prachtig boek. Het boek maakt deel uit van de serie ‘in almost ervery picture’. Tijdens de opening is de speciale heruitgave, met daarin ook acht nieuwe foto’s, verkrijgbaar. Je kunt je boek daar meteen laten signeren.

Expositie

Gaat het je niet lukken om bij de opening aanwezig te zijn? De expositie is gedurende de gehele Tilburgse Kermis gratis te bezoeken.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!