Tilburgse meiden bouwen thuis vakantiebestemmingen na en dat levert geweldig beeld op

online vakantie

Een beetje positiviteit kunnen we in deze tijd allemaal wel gebruiken! Dat dachten ook de Tilburgse Veerle en Pip. Daarom startten zij met een nieuwe pagina op Instagram: @_touristathome. Hier roepen ze Tilburgers op om, net als zij zelf, hun favoriete vakantiebestemmingen thuis na te bouwen. En dat lever hilarische beelden op!

Het doel van de meiden? “Zoveel mogelijk vakantieliefhebbers toch even een moment van ontspanning bieden. Mensen thuis lol te laten hebben en ze ook te laten inzien dat je thuis prima je droomvakantie kunt beleven. Al is het maar voor even.”

Online vakantie

“Veel mensen hebben dit jaar al vakanties moeten cancelen en ook de zomervakantie gaat er anders uit zien dan normaal. Daarom kwamen wij op het idee van Tourist at Home. We hebben via Instagram een oproep gedaan aan alle vakantieliefhebbers om hun favoriete bestemming thuis na te bouwen en ons te taggen. Wij delen alle content op onze pagina en bouwen zo met alle vakantiegangers een online vakantie!”

En wat je dan kan verwachten? Tenten, parasols en strandstoelen in de woonkamer, een yoga retreat in de achtertuin, een all inclusive champagne ontbijt en nog veel meer. Neem vooral een kijkje op de pagina en vergeet niet je eigen foto’s te delen.