BNNVARA zoekt Tilburgse nachtdieren voor televisieprogramma

nachtdieren

Momenteel is BNNVARA bezig met maken van het nieuwe programma Nachtdieren. In dit programma onderzoekt Ryanne van Dorst de Nederlandse nacht. Wie zijn die mensen die werken in de nacht en wie is er wakker op de plek waar het licht nog brandt?

Nachtdieren

De nacht is voor de meeste mensen een periode waarin ze zorgeloos liggen te slapen. De tijd om op te laden na een drukke werkdag of herstellen na een avond met je vrienden in de kroeg. Toch zijn er sommige huizen in Nederland waar nog steeds licht brandt terwijl de meeste mensen al op één oor liggen. In de nachten van 4, 5 en 6 januari 2019 brengt de BNNVARA een bezoekje aan het zuiden van Nederland, waaronder ons eigen Tilburg. Hiervoor zijn ze op zoek naar de mensen die ’s nachts om wat voor reden dan ook nog wakker zijn.

Geef je op

Ben jij een echt nachtdier? Werk je ’s nachts? Houdt jouw huilbaby je wakker? Of doe je aan andere spannende nachtelijke activiteiten? Mocht het je nou leuk lijken om in het holst van de nacht een cameraploeg op bezoek te krijgen, stuur dan een mail naar kathelijn.vos@bnnvara.nl en wie weet komt Ryanne van Dorst bij jou op bezoek!