Tilburgse A Name for the Moon wint plek op festival Horizontoer

De afgelopen maanden streden verschillende talentvolle acts om een plekje in de line-up van Festival Horizontoer. Het Tilburgse ‘A name for the Moon’ kwam als een van de winnaars uit de bus. Met hun magische en zweverige composities zullen ze gedurende 5 dagen meevaren met het unieke varende cultuurfestival op de Wadden. 

De zeskoppige formatie van ‘A Name for the Moon’ ontmoette elkaar op de Rockacademie in Tilburg. Hun muziek is haast magisch te noemen. Dat vond ook de jury van ‘De Slag om Horizontoer’, een zenuwslopende wedstrijd voor aanstormend talent om een van de drie plekken te winnen op Horizontoer. Met hun pure geluid kwam de band al door de voorselectie waar ruim 100 acts aan deelnamen. Tijdens de live-battle zetten ze een ijzersterk optreden neer, dat leidde tot een festivalplek.

In totaal maakten naast A Name for the Moon nog twee andere acts kans op een plek in de line-up van Horizontoer via De Slag om. De andere winnaars zijn het Haagse Single Pilot en Ingmar uit Amsterdam.

Horizontoer vindt plaats van 1 tot 10 augustus op de Waddeneilanden. Het festival biedt een podium voor aanstormend talent, ondersteund door reeds doorgebroken artiesten. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om backstage mee te varen. Kijk voor meer informatie over het festival op : www.horizontoer.nl.