Tilburgse ondernemer reist wereld rond om bedrijven beroemd te maken

world famous minutes

De Tilburgse ondernemer Martin Swinkels reist met zijn crew de wereld rond om Nederlandse bedrijven, producten en diensten wereldberoemd te maken. In opdracht van bedrijven maakt hij in vijf wereldsteden opvallende video’s. Hierin hoor je ‘gewone’ passanten bedrijfsboodschappen uitspreken of zingen, producten proeven of rondlopen in bedrijfskleding. 

In 2018 en 2019 reist hij met zijn bedrijf naar New York, Hong Kong, Sydney, Los Angeles en Rio de Janeiro. Niet alleen de passanten in de video praten over het bedrijf, ook is op de achtergrond een logo te zien op billboards, gebouwen en op passerende auto’s. En dat levert spraakmakende content op voor websites, social media, narrow casting en beurzen. En de naam van het product zegt eigenlijk genoeg over wat het is: World Famous Minutes.

Laten maken van World Famous Minutes

Het maken van een World Famous Minute kost je als bedrijf €1.250. Je kunt hierin je boodschap laten uitspreken of laten zingen door locals in hun taal of in het Nederlands. Je kunt passanten je product laten proeven of kleding laten dragen en jouw logo laten zien op billboards, gebouwen en auto’s. Daarbij worden er aanvullende shots op specifieke locaties in wereldsteden gemaakt voor de video. Leuke manier om je product bij een mondiaal publiek te laten testen, je bedrijf in de schijnwerper te zetten of misschien wel een CEO of jubilaris. Meer info vind je op de website.