Tilburgse ondernemers slaan handen ineen: film en horeca vinden elkaar in entertainment!

Zjuu WinterCircus

Lion Eagle Productions en Zjuu Brunch & Borrelbar slaan handen ineen en lanceren een vernieuwend concept: Dinnershows in het thema van WinterCircus! Met als eerste evenement de WinterCircus Halloween Dinnershow op 29 oktober. Lees snel verder.

Tijdens de dinnershows van Zjuu’s WinterCircus geniet je vijf uur lang van een theater van vermaak met dans, muziek en ludieke acts. Je wordt ontvangen op de rode loper van Zjuu’s WinterCircus, waarna je binnentreedt in het theater. Hier ontvang je je eerste hapje en drankje. Gedurende de avond serveert Zjuu je een drie- tot viergangenmenu, top wijnen en heerlijke bijgerechten. Als klap op de vuurpijl mogen de voetjes van de vloer terwijl de DJ je naar hogere muzikale sferen zal brengen. Het menu van het eerste evenement, de WinterCircus Halloween Dinnershow, vind je hier.

Samenwerking

Ruben (eigenaar van Zjuu) en Luke (eigenaar van Lion Eagle Productions) raakten een aantal maanden geleden aan de praat ten tijden van Corona, toen zij hun gemeenschappelijke interesse in film en entertainment naar elkaar uitspraken. Ze begonnen te brainstormen over de raakvlakken die film heeft met entertainment en horeca. Na meerdere gesprekken en ideeën uitgewisseld te hebben, ontstond het idee om Dinnershows te organiseren waarbij gasten volledig ondergedompeld worden in een thema. Dit jaar beginnen ze met een WinterCircus, waar zowel het eten, drinken en entertainment als de aankleding en uitstraling is volledig in dit thema.

A Found Place

Om het WinterCircus thema te introduceren, schreef Luke een kort filmscript wat uitmondde in een Cinematic Commercial: ‘A Found Place’. Hierbij wordt een filmscène gecombineerd met een commercial. In dit mini-verhaal volgen we een Circus Crew die probeert de Winter door te komen. Ze zitten in een open veld en hebben geen onderkomen. Uiteindelijk is hun verkenner Jimmy op pad gestuurd om een nieuwe locatie te zoeken. En met succes: bij Zjuu in Tilburg!

Bekijk ‘A Found Place’ hieronder.

Verschillende evenementen

Onder het thema van WinterCircus zijn verschillende evenementen gekoppeld in de maanden oktober, november en december. Zo trappen de heren af met een WinterCircus Halloween Dinnershow op 29 oktober en zullen zij op 26 november een Cirque WinterCircus Dinnershow hebben om te eindigen met een Foute Kersttruien WinterCircus Borrel op 23 december.

Meer informatie

Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar voor de WinterCircus Halloween Dinnershow. Kijk voor meer informatie over Zjuu’s WinterCircus op de Facebookpagina van Zjuu.